što pokloniti

Mali pokloni s puno srca

Ja zaista volim poklanjati. Za kojekakve prigode, razlogom ili bez razloga. Veseli me razmišljanje o tome što bi se toj osobi svidjelo ili što treba, ali još me više veseli personalizacija poklona, njegova prezentacija, šareno pakiranje. No svejedno mi je ponekad teško osmisliti i odabrati dobar poklon, bilo zbog toga što dobro ne poznajem osobu kojoj poklanjam, ili zbog toga što se već toliko dugo poznajemo da nema što si već nismo poklonili.

Da, odabir poklona često može biti problem, a pokloni se često mogu činiti dosadnima. Zato sam vam odlučila pokazati nekoliko svojih ideja personaliziranja i uljepšavanja poklona. Možda vam dam ideju i odlučite rekreirati moj poklon za nekoga, ili vas inspiriram pa osmislite nešto novo i drugačije.

Pravilo kojeg se volim držati pri osmišljanju poklona je – uvijek odaberi temu.

Kavoljupci

Primjerice, ovom poklonu tema je kava (ili cappuccino), pa sam kupila zgodne stvari povezane uz uživanje u ovom toplom napitku.

Kupila sam pladanj i pazila da sve što dalje kupujem stane u njega, kako bi sve skupa činilo simpatični “kavasti” poklon paket.

Pivopije

Za one koji vole nešto drugačije napitke, evo i verzije s pivom:

Čaša za pivo sa duhovitim natpisom i peketić craft piva odličan je poklon za pivopiju u vašem životu.

Ljepota (i čokolada)

Tema ne mora biti strogo određena kao u primjerima iznad. No, pokušajte da sve bude u istoj boji ili barem da odabrane boje predmeta slažu jedna s drugom za vizualno bolji dojam. Evo primjera kutijice kojoj je tema – ljepota.

Napomena: Čokolada je bitna stavka ovog poklona jer svi smo lijepi kad smo sretni. A, budimo realni, čokolada je sreća.

Evo i manja verzija ovog poklona, zar nije preslatka?

Moja tajna je ta da sam uvijek u traženju poklona. Iako mi se ponekad dogodi da moram u šoping u zadnji čas (tko kaže da mu se to nikad ne dešava, laže :D), uglavnom kupujem unaprijed. Često kupim sitnicu koja me podsjeti na nekoga, iako mu je rođendan tek za nekoliko mjeseci. Onda taj “začetak” poklona čuvam, ako treba i više od pola godine. Kad je vrijeme za poklanjanje, osmislim poklon oko te jedne sitnice, obavim brzi ciljani šoping i uštedim si puno glavobolje.

Što kažete na ove poklone? Koji od njih bi voljeli dobiti? Odgovore mi ostavite u komentarima. : )

 

Posts created 25

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top